Tražite novu agenciju za oglašavanje na društvenim mrežama?

Facebook i Instagram oglašavanje je važno za vaš biznis!

 

Ukoliko samostalno vodite naloge na društvenim mrežama sigurno ste primetili promene u  organskom reach-u,  vaši postovi skoro da ne dolaze do vaših pratilaca, pa se pitate koliko je Facebook i Instagram efikasan.

Krajem prošle godine desile su se značajne promene u Facebook algoritmu, uveden je Explore Feed  koji sadrži objave brendova, stranica, medija i drugih sadržaja, koji bi vam se mogao svideti, a niste ga videli ranije ili niste pratili te stranice, dok na News Feed-u imate pregled sadržaja vaših prijatelja.

Ove drastične promene su rezultat prezasićenosti reklamiranja na društvenim mrežama, sada možete izgraditi brend od vašeg biznisa samo kreativnim i originalnim sadržajem.

Ukoliko samostalno vodite naloge na društvenim mrežama sigurno ste imali solidne rezultate ali sada je važno uložiti duplo više vremena, analizirati vašu poziciju na tržištu, aktivnosti konkurencije, rezultate kampanja, idejnog rešenja nastupa na društvenim mrežama, offline aktivnosti  i da posvetite  dosta vremena svakom postu, objavi, video sadržaju  kako bi kroz određeni period imali dobre rezultate.

Sa druge strane ukoliko nemate dovoljno vremena da se bavite promocijom vašeg biznisa na društvenim mrežama možda je najbolje da angažujete agenciju koja će za vas sve to obavljati.

Zašto da odaberete našu agenciju?

Final Cut je mlada agencija koju čine mladi ljudi, naša prednost jesu naša profesionalna iskustva iz različitih oblasti marketing, strategija i razvoj brendova, poznavanje tržišta, grafički dizajn, društvene mreže, IT trendovi koji želimo da implementiramo kroz koncepte za podsticaj i razvoj brendova u malom i srednjem biznisu .

Poslednje tri godine rada u digitalu su bile u znaku angažovanja preko preporuke, krajem prošle godine smo ozvaničili svoje poslovanje, otvorili agenciju  i krenuli sa promocijom na internetu u potrazi za novim izazovima. Kao i hiljadu drugih agencija Final Cut Studio teži da obezbedi nove klijente i predstavi se kao podrška za razvoj brendova iz segmenta malog i srednjeg biznisa.

Veliki udeo u poslovanju agencije su bile preporuke naših klijenata i na to smo veoma zahvalni i ponosni. Kako bi opstali u tržišnoj utakmici pored dobrih preporuka, skoncentrisali smo se na promociju naše agencije na internetu.

Naša prezentacija agencije je aktivna na društvenim mrežama, jer mi primenjujemo iste principe poslovanja koje zastupamo i za vaš biznis.

Zapratite nas na      &   

 

Zavisno od trenutne faze vašeg biznisa možemo da vam ponudimo sledeće usluge.

Promocija na društvenim mrežama obuhvata kreiranje i optimizacija stranica, istraživanje ciljne grupe, kreiranje i implementacija strategije nastupa, dizajniranje vizuala potrebnih za postove i oglase, kreiranje oglasa i bustovanih postova, objava sadržaja na stranicama, community i izveštavanje.

Grafički dizajn za vaš proizvod ili uslugu obuhvata ( razvoj logotipa, vizit karti, prezentacija, packaging-a itd ).

Razvoj brenda i vođenje kampanja u medijima obuhvataju (razvoj brand name-a , identitet breda, pozicioniranje, komunikacione poruke, idejna rešenja brend oglasa za medije u kojima se plasira kampanja, TV, radio, bilbordi itd).

Pomocija na društvenim mrežama je veoma pogodna za mali i srednji biznis jer imate mogućnost da kontrolišete vaš budžet, kome se reklamirate i što je najvažnije možete da izmerite svoje troškove i da za relativno mali novac ostvarite veliku promociju.

Vaši klijenti su na facebooku i instagramu, budite i vi!

 

 

Konsultujte se sa nama i saznajte koji tip promocije je najadekvatniji za vaš biznis.

 

 

Od nas očekujte drugačiji pristup i komunikaciju bez uvijanja

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: